Martinović ugostio generalnog tajnika Crvenog križa FBiH

Ravnatelj Uprave Civilne zaštite ŽZH Drago Martinović ugostio je u utorak Namika Hodžića, generalnog tajnika Crvenog križa FBiH.

Nakon prijema u sjedištu Županijskog crvenog križa u Ljubuškom od strane predsjednika Crvenog križa ŽZH Viktora Grbavca, Hodžića je u sjedištu Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke primio ravnatelj Drago Martinović.

Martinović je upoznao Hodžića o aktivnostima Uprave civilne zaštite, kao i o suradnji sa Županijskim crvenim križem i gradskim/općinskim organizacijama Crvenog križa.

Suradnja s Crvenim križem, kao i rad službe za zbrinjavanje nastradalog stanovništva i prvu medicinsku pomoć zaslužuju najviše ocjene. Upravo je ova kriza pokazala neophodnost suradnje svih struktura civilne zaštite, službi zaštite i spašavanja i žurnih službi, rekao je između ostalog Martinović.

Hodžić je govorio o aktivnostima Crvenog križa FBiH, kao i radu u Federalnom stožeru civilne zaštite, istaknuvši angažiranost djelatnika i volontera Crvenog križa na cijelom području FBiH.

(www.jabuka.tv)

 


12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.