Martin Mikulić po treći put izabran za predsjednika HSPF-a – Jabuka.tv

Martin Mikulić po treći put izabran za predsjednika HSPF-a

Naša misija ostaje ukazivanje na višenacionalnu prirodu BiH u kojoj svaki segment mora imati svoje mjesto, poručio je Martin Mikulić nakon što je treći put zaredom izabran za predsjednika Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF).

Povjerenje novoizabranom predsjedniku je ukazano bez ijednoga glasa protiv na XI. redovnoj Izbornoj sjednici Skupštine HSPF-a održanoj na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Martin Mikulić je zahvalio članovima na pruženoj podršci te je izrazio iznimno zadovoljstvo vidljivim postignućima Udruge u prethodna dva mandata. Naglasio je kako će temelj djelovanja i dalje biti politološki pristup kompleksnoj društveno-političkoj situaciji u BiH.

Prošli mjesec smo proslavili desetu godišnjicu uspješnoga djelovanja HSPF-a i time zaokružili sve ono što smo ostvarili u prethodnome desetljeću. Tada smo vidjeli da mnogi prepoznaju kvalitetu našega rada, stoga je na nama da se nastavimo kretati istim putem i u idućem desetljeću, rekao je Mikulić u obraćanju članovima.

MIkulić je jednoglasno imenovan

Dodao je kako je siguran da će se HSPF i ove godine nastaviti razvijati i praviti određene iskorake u mnogim aspektima.

Zadovoljstvo mi je što ćemo imati priliku sudjelovati i u nekim novim aktivnostima, poput posjeta institucijama Europske unije u Bruxellesu i simulacije rada parlamenta u Hrvatskom saboru gdje ćemo predstavljati Sveučilište u Mostaru, istaknuo je novi-stari predsjednik HSPF-a.

Osim predsjednika, članovi Udruge su birali i tajnika/icu, a na tu funkciju je izabrana Matea Pejić.

Udruga Hrvatski studentski politološki forum (HSPF) aktivno djeluje više od 10 godina, najstarija je udruga na Filozofskom fakultetu gdje primarno okuplja studente studija politologije, ali i studente s ostalih odsjeka i fakulteta na SUM-u koji se zanimaju za društveno-političke procese, navodi se u priopćenju.

Hrvatski studentski politološki forum obilježio deset godina postojanja

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.