Marko Bošnjak održao spektakularan koncert zahvale

Marko Bošnjak, pobjednik show-a “Pinkove zvjezdice”, održao je u subotu večer u Prozoru koncert kao znak zahvalnost svim prijateljima i onima koji su ga podržavali tijekom spomenutog natjecanja.

Mladoga ramskoga slavuja na koncertu, u dvorani Doma kulture u Prozoru, pratio je bend “Vječiti putnici”, a uz Marka pjevali su i Irnes Divjan te Roko Blažević.

U dobroj atomsferi, Marko je doživljavao ovacije na svako pjevanje, a publiku su oduševili i njegovi prijatelji Irnes i Roko.

Koncert zahvale moderirao je Pero Pavlović Ćiro, koji se u ime Marka i njegove obitelji zahvalio svima onima koji su na bilo koji način pomogli Markove nastupe.

Zahvala je upućena časnoj sestri Anđelini Perić, koja je prva prepoznala Markov talent u župnom zboru, kao i donatorima, među kojima je nezaobilazna općina Prozor-Rama na čelu s načelnikom Jozom Ivančevićem, te KŠC Prozor-Rama, OŠ Marka Marulića Prozor, načelnik općine Jablanica Salem Dedić i BH Telekom, prenosi Fena. U svoje ime i u ime škole Marka Marulića Prozor, Marija Lončar, Markova razrednica, uručila je Marku cvijeće, a nakon koncerta, mladi, kojih je na koncertu najviše i bilo, tražili su selfi i autograme od Marka, Irnesa i Roka.

Cijena ulaznica bila je 5 maraka, a prihod od koncerta otišao je u Zakladu “Akord” koja se brine o mladim glazbenim talentima.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.