Marko Bošnjak novim spotom promovira ljepote rodne Rame

Pjevač Marko Bošnjak (18) odlučio je promovirati ljepote rodnog mjesta snimajući spot na Ramskom jezeru za svoj treći singl ”Spokojan”.

Redateljica spota je Vedrana Vukojević, direktor fotografije i snimatelj je Dušan Grbin, a producentica je Ana Badurina.

Osim uz Ramsko jezeru, spot je sniman u Podboru, Matkovićima, brani itd.

Uz Marka, u spotu se pojavljuju Anja Polić, Lora Marija Kolar i Filip Likić.

Redateljica Vukojević ističe kako se Marko kroz ovaj spot vratio svojim korijenima, Rami u kojoj je odrastao i jezeru u kojem se kupao.

On poznaje svaku stijenu, plažu i osmjeh. Rama čini veliki dio njega i nadam se da smo tu vezu bar malo uspjeli izraziti kroz spot, pojašnjava redateljica za Ramski vjesnik te dodaje kako je boravak u Rami bio prelijep, ali prekratak.

Marko je i pjesmom ”Spokojan” nastavio odličnu suradnju s dubrovačkim glazbenikom sa zagrebačkom adresom, Vlahom Arbulićem. S njegovom pjesmom ”Moli za nas” Marko je na ovogodišnjoj Dori pokupio sve simpatije, a mnogi ne kriju kako je upravo to trebala biti pobjednička pjesma.

Marko ističe kako je oduvijek imao želju snimiti spot na Ramskom jezeru te kroz svoju glazbu i umjetnički izričaj sa sobom trajno povezati i promovirati njegov rodni kraj.

Smatram da ima ogroman potencijal, pogotovo za prekrasne filmske kadrove koji će dodatno podići pjesmu i dati joj novu dimenziju. Snimljenim kadrovima sam i više nego zadovoljan, te sam iznimno ponosan na cijeli tim koji je odradio vrhunski posao, rekao je Marko Bošnjak za Ramski vjesnik

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.