Mario Sušac, koji je prebio Slavu Kukića, izjasnio se da nije kriv

Mario Sušac (44) koji je krajem lipnja bejzbol palicom pretukao akademika Slavu Kukića u njegovom kabinetu na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta Mostar danas se u Općinskom sudu Mostar pred sucem za prethodno saslušanje, Marinom Zadrićem izjasnio da nije kriv.

S obzirom na to, kako je potvrđeno Avazu u Sudu, postupak će biti nastavljen zakazivanjem glavne rasprave.

Prema optužnici Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, Sušcu se na teret stavlja da je nasiljem prema drugom, osobito drskim i bezobraznim ponašanjem ugrozio građanski mir, pri čemu je jedna osoba lakše tjelesno ozljeđena.

Sušac je, navedeno je u optužnici, 23. lipnja 2014. godine, oko 15 sati došao u zgradu Ekonomskog fakulteta, ušao u kabinet profesora Kukića i upitao: ”Profesor Kukić”, pa kada je ovaj odgovorio: ”Da, izvolite”, prišao je njegovom radnom stolu i odjedanput ničim izazvan, snažno ga udario palicom dužine oko 50 cm u predjelu lijeve bočne strane glave, nakon čega je profesor Kukić skočio u stranu.

Nakon toga, Sušac je obišao oko uredskog stola, sustigao ga i ponovo palicom udario nekoliko puta u predjelu glave i drugim dijelovima tijela.

(Avaz.ba)10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.