Mario Marić dobitnik automobila u nagradnoj igri HKK Široki

Mario Marić iz mjesta Provo kod Širokog Brijega dobitnik je automobila Renault Clio u nagradnoj igri Hrvatskog košarkaškog kluba Široki koja je trajala od 12. studenog 2016. godine.

”Bio sam iznenađen na ‘prvu ruku’, nisam vjerovao da se to može dogoditi meni. Uvjerio sam se tek kada sam provjerio na Internetu, a kasnije su me ponovno zvali. Idem na utakmice češće, ubacio sam kupon i nisam vjerovao da ću osvojiti, ali sreća mi je donijela automobil”, izjavio je za portal Jabuka.tv dobitnik automobila Mario Marić.

Javno izvlačenje nagradne igre ”HKK Široki je uvijek velik bio – daruje ti Clio” održano je u četvrtak u Gradskoj sportskoj dvorani u Širokom Brijegu uz izravan prijenos na Facebook stranici portala Jabuka.tv.

Tročlano povjerenstvo činili su direktor kluba Igor Jelčić, tajnica Ivana Karačić i trener u omladinskoj školi Igor Jelić. Poziv sretnom dobitniku uputio je direktor Jelčić, a dobitnik je u početku mislio da je riječ o šali, no uspjeli su ga uvjeriti da je uistinu dobio. Kako su nam potvrdili iz kluba, dobitnik je kupio ulaznicu za utakmicu Širokog i Zrinjskog.

Osim glavne nagrade automobil Renault Clio 1.5 dCi (2011. godina), podijeljena su još dva mobitela, televizor i bicikl. Mobitele su osvojili Matej Skoko i Srećko Šušak, televizor je otišao u ruke Bože Solde, a a bicikl Boži Pavkoviću, a dobitnici se trebaju javiti u klupske prostorije.

(www.jabuka.tv)

11 komentara

Komentiraj: