Mario Kordić primio počasnog građanina Mostara – Jabuka.tv

Mario Kordić primio počasnog građanina Mostara

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić primio je u petak u Gradskoj vijećnici Silvia Narda, vijećnika u Gradskom vijeću Montegrotta i počasnog građanina Grada Mostara te osobnog izaslanika gradonačelnika Montegrrotta, u pratnji predstavnika humanitarne organizacije Auser iz prijateljskog talijanskog grada Montegrotta Terme.

Tijekom susreta Nardo je čestitao Kordiću na izboru za gradonačelnika Mostara, izrazio riječi zahvale za prijem i prenio čestitke Riccarda Mortandella, gradonačelnika Montegrotta Terme, priopćeno je iz Gradske uprave Grada Mostara.

Nardo je podsjetio gradonačelnika Kordića na prijateljstvo između dva grada koje traje više od 25 godina te najavio da je u planu rada Grada Montegrotta nastavak suradnje na projektu razmjene 50 srednjoškolske djece Mostara i Montegrotta tijekom ljetnog raspusta.

Gradonačelnik Kordić je zahvalio na čestitkama i na svemu što su Nardo osobno i organizacija Auser te Grad Montegrotto učinili za Grad Mostar i njegove građane tijekom proteklih godina i svu humanitarnu pomoć koju su dodijelili, kao i na projektima suradnje s vjerskim zajednicama iz Mostara i na kulturnom planu s društvom sveti Ante iz Cima, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.