Marina Radoš najavila roman ‘Miki’ za svibanj ove godine

Roman ‘Miki’ će izaći 7. ili 10. svibnja i bit će to veliko iznenađenje na književnoj sceni, najavila je Marina Radoš studentica novinarstva na mostarskom Filozofskom fakultetu, piše Bljesak.info

U razgovoru za Radio-Plus iz Posušja, Marina je rekla kako je roman gotov te da još samo korigira neke dijaloge i provjerava povijesne činjenice. Riječ je o ljubavnoj priči između beogradskog profesora, koji se vrati u rodni Mostar, i mostarske studentice.

Inače, Marina trenutno plijeni pozornost kolumnama koje objavljuju hercegovački portali, a u razgovoru kaže kako joj osim velikog broja čitatelja, znači i to što joj se javljaju ljudi te govore kako plaču nakon čitanje njezinih tekstova.

Iako je nagrađivana za poeziju, kaže kako ju vine ne piše te da su pjesnici izgubljene duše koje pišu stvari koje osjećaju. Kaže i kako je novinarstvo, kojim se oduvijek željela baviti, loše u Bosni i Hercegovini te da bi na scenu mogli doći hrabri ljudi.

Za novinarstvo, smatra Marina, osim hrabrosti, treba imati i pjesnički talent.

Kaže kako je svjesna da se ne može svima svidjeti, posebno u rodnom Duvnu jer je teško biti Duvanjka i iznositi svoje stavove.

Navela je kako kolumne ne ispravlja te da napiše sve što joj je na umu, ali i da se prije objavljivanja konzultira s majkom koja joj je velika potpora u tome što radi, piše Bljesak.info 

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.