Marin Miletić zbog najave pooštravanja mjera otkazao dolazak u Hercegovinu

Poznati hrvatski vjeroučitelj Marin Miletić trebao je u srijedu doći u Hercegovinu kako bi dao podršku HRS-a  koji se nalaze na listi za 11. Izbornu jedinicu na Parlamentarnim izborima u RH.

No, zbog najavljenih pooštrovanja mjera prema BiH i Srbiji od strane Republike Hrvatske, ovaj Riječanin je otkazao svoj boravak uz prigodan video na svom Facebook profilu.

Zahvalio je svojim prijateljima iz HRS-a na pozivu uz razočarenje što ovaj put neće moći doći.

Obećao je kako će nekom drugom prigodom boraviti četiri dana u Hercegovini uz detaljno upoznavanje ovoga kraja, ljudi i običaja.

Podsjećamo kako je nešto ranije tijekom dana HRS u priopćenju pozvao na druženje s ovim osebujnim kandidatom Mosta nezavisnih lista u 8. izbornoj jedinici. Miletić je trebao obići Mostar, Međugorje, Široki Brijeg, Grude (Drinovce) i Livno, no kako stvari stoje to će neko vrijeme morati pričekati.

Božinović najavio povratak mjere samoizolacije po ulasku u RH iz BiH i Srbije

Opširnije pogledajte u njegovom videu.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Tko je Marin Miletić?
    Majko mila videa i obraćanja.
    Mostar, Međugorje, Livno. Pa moj Marine jesi li ti možda čuo za Herceg Bosnu

    • Pajdo pročitaj tekst pa komentiraj. To bi ti bilo isto da recenziraš Anu Karenjinu a nisi pročitao ni jednu knjigu a kamoli …..Čovjek lijepo kaže da bi volio doći u Hercegovinu nekoliko dana da upozna ljude, običaje …..

    • Nije bitan ovaj obični, mali vjeroučitelj, moj Filipe. Ima ona jedna stara latinska, ne hodaj malen ispod zvijezda. Istina treba tu latinsku razumjeti u pravom smislu. Iskreno se nadam da bi se tvoj komentar barem u istom smislu pojavio i kad neka “Ceca i slični” dolaze puniti naše dvorane i da tada nećeš biti raskopčane košulje i pun andrenalina s pivom u ruci i samodopadno tvrditi, jebote ovo je fešta …..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.