Marijana Mikulić: U najtežim trenucima javile su mi se samo tri glumice

Marijana Mikulić na Instagram je postavila podužu objavu o situaciji u kojoj se našla otkako je saznala da njezin najmlađi sin Jakov ima poteškoće u razvoju.

Glumica je uz sliku lica objavila tekst u kojemu kaže da su joj se u najtežim životnim trenucima javile samo tri prijateljice i tri hrvatske glumice.

Je jedna onako već izlizana, kružna poruka, ali mnogima od nas to je život, naša stvarnost. I nije to kad je rak. To je uvijek kad dođe nevolja, bolest, gubitak posla, bilo kakve nedaće. Samo vidiš kako svi oko tebe nestanu, muk. A najdraži su mi oni koji sebe nazivaju moji, a nikad ih kada mi najviše treba-ni podrške, ni posla, ni preporuke, ma ni kako si.. Veliki drugari, zemljaci (uh takve najvolim). Nadam se da će se i takvi prepoznati, započela je Marijana na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)

Kada je krenulo ovo s Jakijem javilo mi se milijun nepoznatih ljudi koji nude konkretnu pomoć, preporuke, savjete iz vlastitog iskustva.

Ali od onih koje poznajem, i onih koje smatram bliskima – tri moje prije, konstante mog života su mi se javile – znate vi dobro koje ste.I tri kolegice, glumice, s kojima tek tu i tamo razmijenem poruku. Kolegice koje su u to vrijeme svoje vlastite borbe vodile i totalno me šokirale da misle u tom trenu na mene.

Ostalo-nema, muk, ma ni pozitivne vibracije na daljinu. Evo, repostam sad ono što sam krenula repostati, piše Index.hr.

Neću imenovati jer su to privatne stvari, ali znam da kad ovo pročita, znat će da se radi o njoj. Kad smo dobili rezultate biopsije, bila sam s njom. Kad je ušla u auto, mislila sam da je negativno jer je mirna i skupljena.. Onda je šapnula, pozitivno je. Nisam mogala vjerovati. Suze su mi u očima; zamolila me da ne plačem. Mirno je šapnula: ” Bog je sa mnom.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)

Kako si hrabra, moj najdraži ratniče. Uvijek ću te voljeti! Odlučila sam objaviti ovu poruku u znak podrške vrlo posebnoj osobi za mene koja se čvrsto borila i dobrom energijom. Naučila me da živim svaki dan kao najbolji dan! Rak je vrlo invazivan i destruktivan za naše tijelo. Čak i nakon završetka tretmana njezino tijelo se nastavlja boriti sa sobom pokušavajući obnoviti svu štetu uzrokovanu zračenjem i kemoterapijom. To je vrlo dug proces.
Definitivno, u najtežim trenucima je da znaš ko su ti pravi prijatelji ili osobe koje te iskreno cijene. Nažalost većina prijatelja vas napušta, i šalje vam samo ” dobre vibracije,” ali daleko…”, napisala je na Instagramu.

(www.jabuka.tv)