Marijan Budimir otišao iz Hajduka

Marijan Budimir objavio je da odlazi iz Hajduka.

Bivši trener NK Široki Brijeg, inače trenerski kadar Hajduka, vodio je momčad Širokog od lipnja do kraja prosinca 2023. godine. Budimir je vijest o odlasku iz splitskog kluba objavio na Facebooku.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

ZNATI KADA TREBA OTIĆI JE MUDROST.
BITI U STANJU TO URADITI JE HRABROST.
ODLAZAK, PODIGNUTE GLAVE, JE DOSTOJANSTVO.”

Od danas se sporazumno prekida moja suradnja sa HNK HAJDUK. U Hajduku sam proveo 8 godina kao igrač u omladinskoj školi te 8 godina kao trener, skoro pola života. Hnk Hajduk je institucija i za nas ogromna ljubav. Pružio mi je priliku raditi ono što najviše volim i najbolje znam,nadam se da sam mu se radom i rezultatima bar malo odužio.

Hvala i doviđenja svim radnicima na terenu,čistačicama,oružarima,djelatnicima, kolegama trenerima,igračima koje sam trenirao,direktorima,predsjednicima, upravama. Na samom vrhu hvala i doviđenja navijačima. Navijači su snaga i pokretač ovoga kluba.

Nikada neću zaboraviti Manchester City, Dortmund, Ženevu, to veselje, radost i vjeru u Hajduk kakvog bi svi željeli. Naravno i 2 dočeka u Splitu,na stadionu i na Rivi.Osjećao sam se tako sretno, ponosno ispunjeno.

“TKO ZNA GDJE ĆE NAS ŽIVOT I POSAO ODVESTI?”

Odlazim čista obraza, podignute glave i otvorena srca. Gdje god budem radio ću nastaviti “onako po svome”, pošteno, predano, fanatično…

Još jednom hvala svima i “nikad zbogom samo doviđenja!”

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.