Marca: Modrić je dobio novi ugovor jer je prihvatio Realov ultimatum, Ramos nije

Luka Modrić sve je dogovorio s Realom i pitanje je dana kada će za još godinu dana produljiti ugovor koji mu završava za pet mjeseci.

Najčitaniji španjolski list piše kako je hrvatskoj legendi Reala uspjelo ono što nije drugom velikanu, kapetanu Sergiju Ramosu.

Marca ističe da je Real zbog težine i dugotrajnosti koronakrize te poučen katastrofalnom financijskom situacijom u Barceloni maksimalno pojednostavnio pregovore čak i sa spomenutim klupskim legendama te Lucasom Vazquezom, još jednim važnim igračem kojem istječe ugovor.

To odbijanje da se kompliciraju pregovori s navedenim igračima ogledalo se u tome što im je Real dao ultimatume, piše Marca. Dali su im ponude po načelu “uzmi ili ostavi” jer trenutno je najvažnije održati financijsku stabilnost kluba i srezati troškove. To je daleko najvažniji cilj, kojem je sve podređeno i nema vremena ili mjesta za sentimentalnost ili galantnost, čak ni prema najzaslužnijim igračima, prenosi Index.

Vodstvo Reala predvođeno predsjednikom Florentinom Perezom očajnički pokušava održati Real iznad vode u ovim užasno teškim vremenima i premda bi htjeli da Ramos ili Vazquez produlje suradnju s Realom, zbog čega su im i ponudili nove ugovore, oni su ih odbili. Sada su slobodni pregovarati s drugim klubovima. Za razliku od njih, Modrić je prihvatio smanjenu plaću i to da oko toga nema pregovora.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.