Maratonskim seksom skinula 44 kilograma

Polin Poter je, sa svojih 291 kilogramom, prošle godine proglašena najtežom ženom na svijetu. Sada se Poterova okrenula maratonskim sesijama seksa koje su joj do sada pomogle da izgubi 44 kg.

U sagorjevanju kalorija joj pomaže bivši suprug Aleks: “Ne mogu se baš mnogo kretati u krevetu, ali izgubim po 500 kalorija po sesiji a to je sjajna vježba”, kaže Poterova koja je donedavno unosila 10.000 kalorija dnevno, ali sada se nada da će dostići svoj cilj, a to je 240 kilograma.

Njih dvoje imaju seks čak do sedam puta dnevno, a ona se trudi da se oboje zabave. “Oboje volimo predigru i masaže, kao i sve ono što spada pod seks”, kaže Polin i dodaje “Moj krevet je ojačan i iako ne mogu da kupujem seksi veš najčešće obučem lijep pokrivač.”

Polin i Aleks su se upoznali na internetu 2002. godine i vjenčali 2005. a pošto Polin nije uspjela da se složi s Aleksovim sinom razveli su se tri godine kasnije. Razvod je bio okidač za Polino naglo debljanje. Počela je da jede nevjerovatne količine kalorične hrane što se pretvaralo u kilograme. Zbog pretiloti, postala je i depresivna. Prijavila se za Guinnessovu knjigu rekorda u ideji da će se, ako postane najteža žena na svetu, posramiti i smršati.

Poslije medijske pozornsoti , javio joj se bivši suprug i ljubav je ponovno proradila. “Prvog dana smo imali seks čak šest puta.”

Aleks inače teži 63 kilograma.

Dobar seks vodi ne samo do gubitka kilograma već i do boljeg protoka krvi, jačeg srca, boljeg kolesterola, sna, više energije. Seks takođe smanjuje stres i pojačava tonus mišića.

Polin je pored seksa smanjila i količinu kalorija koju unosi, iako s vremena na vrijeme sebi dozvoli po koji Big Mack.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.