Mandžukić potpisao za Atletico Madrid

Mario Mandžukić novi je napadač španjolskog prvaka Atletico Madrida. Nakon što je prošao liječničke preglede, hrvatski napadač potpisao je s madridskim klubom četverogodišnji ugovor.

Prije toga postignut je dogovor Atletico Madrida sa sada već bivšim Mandžukićevim klubom Bayernom, a nagađa se kako će bavarskom klubu pripasti 22 milijuna eura odštete.

Mandžukić je posjetio kamp Atletico Madrida, a novi klub predstavit će ga nakon što se vrati s odmora i pridruži igračima Diega Simeonea na pripremama za novu sezonu.

Obavljenim poslom zadovoljstvo nije krio sportski direktor Atletico Madrida José Luis Caminero: Dolazak Mandžukića je velika stvar, jer ima sve kvalitete koje smo tražili za novog napadača. Mandžukić je snažan napadač s vrhunskom igrom glavom i preciznim udarcem. Također, Mandžukić će nam omogućiti visoki pritisak na protivničku obranu. Poznato je da se dobro slaže sa suigračima u napadu, a i naviknut je na igranje u najjačim natjecanjima. On je pobjednik, igrač naviknut na osvajanja titula te će nam puno pomoći.

(HRT.hr | Foto & Video: clubatleticodemadrid.com)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.