Mandžukić: Krajnje je vrijeme da pokažemo muda i pomognemo Modriću

Mario Mandžukić sprema se za nastavak klupske sezone, u kojoj ga danas od 18 sati čeka dvoboj protiv Chieva, a u utorak derbi prvog kola grupne faze Lige prvaka kod Barcelone.

Međutim, napadača još boli šokantni poraz od Turske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, čime je Hrvatska zakomplicirala plasman u Rusiju.

Svi skupa smo se uspavali u uvjerenju da smo najbolji. Igrači su odgovorni kao i izbornik. Svjesni smo da smo potrošili sve kredite i da više nemamo pravo na pogrešku. Zabrinut sam, ali ne smijem ni pomisliti na mogućnost da ne odemo na SP. Na nama najiskusnijima je da uz kapetana Modrića izvučemo situaciju u koju smo se sami doveli. Jednostavno, krajnji je trenutak da pokažemo muda na terenu“, poručio je Mandžo za Sportske novosti.

Bivši igrač Dinama najbolji je strijelac Hrvatske u kvalifikacijama s četiri gola, ali nije zabio do pobjede kod Finske (1:0) iz listopada prošle godine. Hrvatska u posljednja dva kola kvalifikacija dočekuje 6. listopada Finsku, a tri dana kasnije ide kod Ukrajine.

Rezultati by SofaScore

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Mandzo ja vjerujem u vas da vi mozete do rusije. Jer ste vi zasluzili biti tamo ti Modric Subasic Perisic i Vida ste glava i rep ove ekipe.

  • Ukoliko očekujete da vas Modrić izvadi onda sigurno ne odlazite. Modrić nije vođa, a ti Mandžo to možeš ako hoćeš. Prepustiti ulogu vođe Modriću je unaprijed izgubljeni alibi i ništa od odlaska. Nogomet se igra za gol, a Modrić daje golove svake prijestupne godine. Lopte koje on dijeli naprijed u zadnjem periodu nisu donijele ploda, niti će donijeti, jer nema drskosti kod napadača, a i te lopte nisu upotrijebljive za golove, već su više alibi lopte lijepe za oči i dozla boga dosadne, neučunkovite i lko dohvatljive za obranu protivnika. Treba nam Srna i kao igrač i kao stil i kao borac i kao vođa.

Komentiraj: