Mamić: Osude li me, ubit ću se kao Praljak

Zdravko Mamić, optuženik za težak kriminal, izvlačenje blizu 300 milijuna kuna iz gradskog kluba Dinamo te udruživanje u zločinačku organizaciju sa suradnicima u Dinamu te članovima obitelji, opet je javno najavio samoubojstvo.

Mamić se prošlog tjedna vratio na osječki sud i iznio svoju obranu, a onda se još jednom pokušao oprati u velikom intervjuu za Globus.

Nisam kriv. Meni su izmislili ta djela za koja mi sude. Nemam druge opcije nego boriti se na sudu. Ali kad bih morao ići u zatvor, napravio bih isto što i general Praljak. Ja sam vjernik i katolik, i to je u mojoj vjeri nedopustivo. Ali kad sam vidio što je napravio on, bio sam inspiriran i ja bih bez ikakve grižnje savjesti to isto napravio. Nikad u životu ne bih ušao u hrvatski zatvor nevin, poručio je Zdravko Mamić.

Podsjetimo, Praljak je u haškoj sudnici tijekom izricanja presude u izravnom televizijskom prijenosu popio otrov i nešto kasnije preminuo.

Dodao je i da budućnost Dinama vidi u privatizaciji kluba i dolasku novih vlasnika koji će voditi klub bez mene, bez opterećenja mojom prisutnošću i istragama.

Rekao je i da ne namjerava sudjelovati u privatizaciji.

I da mi nije blokirana imovina, ja nemam ta sredstva. Ni ja ni cijela moja obitelj u ovom trenutku nemamo jednu lipu na raspolaganju, rekao je Mamić, piše Index.hr.

(www.jabuka.tv) 


15 komentara

 • bio si mi simpatičan relativno ali sad mi se gadiš! usporedba tebe takvog klauna sa časnim čovjekom kao što je bio general Slobodan Praljak je naprosto gnjusna!! sa tom usporedbom stavljaš ga na svoj nivo i time prihvaćaš njegovu osudu kao istinu i po tome si gori od SDA-vaca i ostale bagre koja je pljuvala po čovjeku koji bi izišao iz zatvora uskoro ali radije je umro kao čovjek nego živio kao kukavica! umro je za istinu, neka mu Bog oprosti taj grijeh jer ga je počinio za svoju čast kao hrvatskog generala i za čast cjelokupnog hrvatskog naroda za vrijeme rata u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini! Neka mu je vječna hvala a ti šverceru …ko te šljivi

 • Sram te i stid narkomanu. Poredis sebe, sljam ljudske vrste kome su “partizanove pjesme najljepse” sa gospodinom kojem je “mali prst jednog mog vojnika vazniji od sto mostova”.
  Pa ubij se, spasi nas ratnog profiterstva i ucjenjevanja djece koja nogomet igraju sa postenim namjerama

 • svase steta na njemu zavrsila akose otruje nije nikad mamic bijo znacajan toje lopov broj jedan deje pare smjestijo nakojojsu banci falijose dajebijo profiter utoku rata isadje kao utoku rata gulijoje dozadnjeg nemavise konop okvrata nekse objesi

 • Ubij se dezerteru a ne spominji casne hrvatske bojovnike jer to nisi nikad bio. Dok smo mi ratovali ti si sank drzo i placko zg mladjariju. Dezerter i ratni profiter. U normalnoj zemlji bi vec visio nebi nas maltretirao izjavama

 • Da je država prava ideološki čvrsta ti bi bio obješen i visio deset dana da se svi ugledaju što se dogodi kada pobjegneš od rata i na krvi naroda zaradiš kapital.
  Ja bi vas sve pobio i ove domaće pametnjakoviće gospodarstvenike i onog Todorića i Mamića Kutlu,šljam i to nije grijeh!
  Smrt klero kapitalističkoj bandi dezerterskoj!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.