Mamić naprasno otkazao konferenciju za novinare | Jabuka.tv

Mamić naprasno otkazao konferenciju za novinare

Bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić trebao je u ponedjeljak u Međugorju održati tiskovnu konferenciju na kojoj se vjerojatno namjeravao očitovati o najnovijim detaljima u svom slučaju te postupku izručenja hrvatskim pravosudnim vlastima.

No, do tiskovne konferencije, ipak neće doći. Mamić je na Facebooku otkrio kako je razlog tomu savjet njegova odvjetnika Veljka Miljevića koji mu je, kako kaže, gotovo pa zabranio da održi nastup pred medijima.

Dragi predstavnici medija i svi oni koji ste sutra isčekivali najavljenu press konferenciju primite moju ispriku. Zbog savjeta i pritiska mojeg odvjetnika Veljka Miljevića, koji bi mi u slučaju održavanja press konferencije otkazao punomoć i prestao biti braniteljem; otkazujem sutrašnje obraćanje javnosti. Obzirom na veliko poštovanje prema radu odvjetnika Miljevića i pravne bitke koje su pred nama odlučio sam njihovo mišljenje uvažiti i još jednom se ispričati medijima. Do drugog puta, kojeg će svakako uskoro biti, voli Vas Zdravko Mamić, napisao je na Facebooku.

Podsjetimo, osječki sud u petak je donio nalog za raspisivanje tjeralice i uhićenje bivšeg čelnika Dinama, a sva dokumentacija trebala bi uskoro biti dostavljena i vlastima u Bosni i Hercegovini nakon čega više ne bi trebalo biti formalnih prepreka za izručenje Zdravka Mamića Hrvat, piše Jutarnji.hr.

(www.jabuka.tv) 


8 komentara

Komentiraj: