Maloljetnica trudna, silovao ju je brat!

Mladić u dobi od 23 godine sa šireg područja Zagreba uhićen je zbog sumnje da je duže vrijeme silovao svoju maloljetnu sestru koja je u međuvremenu i zatrudnjela. Stravičan slučaj je otkriven nakon što je maloljetnica pobjegla od kuće.

Policija je protiv 23-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici gdje je ispitan, a sudac istrage nakon toga odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor.

Gnjusna priča razotkrivena je nedavno kada je obitelj prijavila nestanak 15-godišnjakinje. Ona je nakon prijave nestanka ubrzo pronađena u jednom većem primorskom gradu, a policajcima je potom otkrila zbog čega je pobjegla od kuće, neslužbeno doznaje Večernji list.

Maloljetnica je ispričala da više nije mogla podnijeti seksualno zlostavljanje svog brata koje, prema njezinim tvrdnjama, traje još od kraja prošlog ljeta. Djevojka je teško optužila i majku, kazavši da je ona cijelo vrijeme znala što joj se događa, ali joj navodno nije htjela pomoći. Nesretnica koja je trudna tri i pol mjeseca kazala je policajcima da joj je majka čak skakala po trbuhu kako bi je natjerala da pobaci, no je li to doista bilo tako, za sada nema nikakve potvrde.

Inače, još se ne zna je li 15-godišnjakinja zanijela s bratom, jer je u vrijeme u kojem je bila izložena zlostavljanju bila i u intimnoj vezi s 32-godišnjakom. Taj je 32-godišnjak navodno jednom prilikom zatekao njezina brata i nju u automobilu u sumnjivoj pozi, ali policiji nije ništa prijavio, možda i zbog toga što se bojao da bi i on mogao kazneno odgovarati ustanovi li se da je imao spolni odnos s maloljetnom djevojkom.

Maloljetnica se trenutačno nalazi daleko od svog mjesta stanovanja te je smještena na sigurnu lokaciju, a pružena joj je liječnička pomoć koja uključuje i psihološki tretman. Djevojka je odlučila roditi dijete unatoč svemu što je proživjela, a čije dijete nosi morat će se utvrditi analizom DNK.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.