“Mali koraci prema dobrom sutra”: Pošaljite fotografiju i osvojite nagradu

Mostarski sajam, u suradnji s Društvom hrvatskih književnika Herceg-Bosne, organizira Nagradni natječaj – “Pričom i (li) fotografijom do nagrade!”.

Natječaj je objavljen na web-stranici Mostarskoga sajma i na web-stranici DHK HB i traje od 5. ožujka 2018. do 31. ožujka 2018., a nagrade će biti dodijeljene na Mostarskom sajmu 11. travnja 2018.

Radove slati na e-mail adresu: [email protected]

Uvjeti Natječaja:

  • tema Natječaja je “Mali koraci prema dobrom sutra
  • na Natječaju se može sudjelovati neobjavljenom pričom do 11 kartica teksta (do 20.000 znakova) i neobjavljenom fotografijom
  • autori mogu sudjelovati u obje kategorije s po jednim radom (jedna priča i(ili) jedna fotografija)
  • na Natječaju mogu sudjelovati učenici srednjih škola i studenti s prostora HNŽ, HBŽ i ZHŽ
  • priče i fotografije slati isključivo u elektronskoj formi na e-mail adresu [email protected]; s naznakom Pričom i(li) fotografijom do nagrade!
  • najbolje priče i fotografije, koje će izabrati stručni ocjenjivački sud, bit će 6. travnja 2018. objavljene u medijima i na web-stranici Mostarskoga sajma i DHK HB
  • prijavom na Natječaj autori priča i fotografija automatski ustupaju autorsko pravo Mostarskom sajmu da odabrane priče/fotografije budu objavljene.

Nagrade koje možete osvojiti:

1. Objava rada u Osvitu – časopisu za književnost, kulturu i društvene teme DHK HB, u publikaciji Mostarskoga sajma, nastup na Književnom kutku DHK HB u sklopu Mostarskog sajma 2018. g. te novčanu nagradu u iznosu 200 KM.

2. Objava rada u Osvitu – časopisu za književnost, kulturu i društvene teme DHK HB, u publikaciji Mostarskog sajma, nastup na Književnom kutku DHK HB u sklopu Mostarskog sajma 2018. g. te novčanu nagradu u iznosu od 100 KM.

3. Canon fotoaparat EOS M10 sponzora ZK Office u suradnji sa Canon , Samostalna izložba fotografija na Mostarskom sajmu gospodarstva 2019., objava fotografije u medijima te u publikaciji Mostarskog sajma i poklon bon za PhotoBook 20×30 sponzora ZK Office.

4. HAMA STAR 61 stativ sponzora ZK Office, objava fotografije u medijima te u publikaciji Mostarskog sajma poklon bon za izradu 100 fotografija sponzora ZK Office

Podijelite Vaše ‘Male korake prema dobrom sutra’ s nama i osvojite nagradu, pozivaju organizatori.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.