Majka mladog Davida: “Premjestit ćemo Davidovo tijelo u Austriju da ne počiva u mafijaškoj državi” – Jabuka.tv

Majka mladog Davida: “Premjestit ćemo Davidovo tijelo u Austriju da ne počiva u mafijaškoj državi”

‘Davor i ja ne želimo da naše dijete, David, ostane u zločinačkoj, privatnoj, mafijaškoj državi’.

Majka i otac mladića Davida Dragičevića čija je smrt iz ožujka prošle godine i dalje nerazriješena planiraju ekshumirati njegove posmrtne ostatke  s banjolučkog groblja i pokopati ih u Austriji jer ne žele da njihov sin počiva “u mafijaškoj državi”, najavila je u nedjelju majka Suzana Radanović.

Ona se oglasila na Facebook stranici prosvjedne skupine “Pravda za Davida” te je oštrim riječima poručila svima kako njen sin ne zaslužuju zauvijek ostati u okruženju koje je i odgovorno za njegovu smrt.

Davor i ja ne želimo da naše dijete, David, ostane u zločinačkoj, privatnoj, mafijaškoj državi. U državi u kojoj je ubijen, državi u kojoj se zataškava njegovo ubojstvo, u kojoj proganjaju ljude s mišljenjem i stavom na čelu s Davidovim ocem. Nadam se da ćemo u skoroj budućnosti tijelo našeg sina prenijeti u Austriju i tu mu napraviti spomenik i njegovu vječnu kuću, napisala je Radanović.

Ona već godinama živi u Beču no aktivno je uključena u skupinu “Pravda za Davida” te je zajedno s bivšim mužem i Davidovim ocem Davorom pokrenula prosvjede čiji je cilj natjerati policiju i pravosuđe u Republici Srpskoj da napokon dovrše istragu i javno kažu kako je stradao njihov 21-godišnji sin.

Nakon što je policija u Banjoj Luci 30. prosinca prošle godine silom rastjerala prosvjedni skup i potom zabranila svako okupljanje pripadnika skupine “Pravda za Davida” na središnjem gradskom trgu, Radanović je inicirala okupljanja pred pravoslavnom sabornom crkvom. Pripadnici skupine “Pravda za Davida” nastavili su se tamo okupljati svake večeri i paliti svijeće što je postao novi vid prosvjeda protiv vlasti u RS-u.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Ovi što seru da ne pametuje i pitaju čemu više ovo, DA VAS PITAM KAKO VAS NIJE STRAH OD BOGA TO UOPĆE NAPISATI ? Mrrš licemjeri licemjerni..

  • vaša bol je neizmjerna,a jeste li se pitali kako je vašem sinu bilo kad ste mu uskratili
    sigurnost obitelji,doma i sve što jedan Otac i Majka trebaju biti,govorim iz vlastitog iskustva nebrige
    roditelja i Tisuću puta bih voljela da me se Bog spomene,jer najveća bol kad te izdaju oni koji trebaju biti sve ,sigurnost,utočište,poticaj…………..a to su Otac i Majka,
    možda je David konačno našao mir

  • Podrska za obitelj Dragicevic,sam bjeg roditelja pokazuje kolko je kriminal u MUP u blatu svi su inkriminirani i politicki ovisni od vlastodrzaca a oni koji bi htjeli istrage do kraja zavrsit budu smjenjeni nap. kao Pero Kozul kod nas,neposlusni zavrse na birou!Jednom mora nekom puknit film onda ce 10 goveda rijesit i sebi presudit.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.