Maja Nikolić nova je Miss Hrvatske

Za Angolu i izbor Miss svijeta pripremat će se 21-godišnja Zagrepčanka Maja Nikolić nakon što je u ponedjeljak navečer u klubu Green Gold Centra ponijela titulu Miss Hrvatske.

Studentica Pravnog i Ekonomskog fakuteta u metropoli, kojoj je krunu predala lanjska pobjednica ovog izbora Katarina Prnjak, kaže kako je očekuje puno truda i odricanja kako bi se najabolje pripremila za natjecanje na svjetskoj razini.

Titulu prve pratilje ponjela je Tea Bošković (22) s Pelješca, a druga pratilja Anita Modrić (20) iz Velike.

Valja napomenuti da je za Miss Hrvatske nastupila i Nikolina Čolak koja je izabrana za Miss Dijaspore, te tako izborila pravo da sudjeluje za Miss Hrvatske.

Najljepši muškarac u Hrvatskoj koji se okitio lentom je Antonio Šincek (19) iz Samobora, medicinski tehničar po zanimanju čije je puno ime Emeka Antonio. Prvi pratitelj Šinceka je Dejan Vuković (23) iz Zagreba, a drugi pratitelj Arsen Filipović (22) iz Opatije.

Okupljenje u klubu Green Gold Centra koji nije imao klima uređaje, nakratko su rashlađivale muzičke dionice Ane Rucner i njezina brata Marija, Maje Šuput i Jacquesa Houdeka dok je program vodio uigrani HTV-ov tandem Danijela Trbović i Mirko Fodor.

Ljepota je bila zastupljena u žiriju gdje su sjedile i Anica Kovač, Aleksandra Grdić, te glavna urednica zabavnog programa HTV-a Elizabet Homsi.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.