Madonna neće doći u Zagreb

Zbog nepredviđenih logističkih poteškoća, otkazan je Madonnin koncert koji se trebao održati 11. lipnja 2012. na stadionu Maksimir u Zagrebu, priopćili su promotori Adria Entertaimnet i Live Nation. Svi kupci ulaznica svoj povrat novca mogu ostvariti od 19. ožujka 2012. na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupili, stoji u priopćenju.

Oni koji su svoje ulaznice kupili u uredu Adrie Entertainment, neovisno o načinu plaćanja, povrat novca mogu ostvariti jedino na tom prodajnom mjestu – u uredu Adrie Entertainment.

Objašnjavajući razloge otkazivanja koncerta, predsjednik Uprave Adria Zabave Vladimir Ivanković izjavio je kako ta tvrtka nije mogla ići ispod nekih dogovora s domaćim partnerima i preuzeti logističke obveze koje su pred njih naknadno stavljene, a odnose se na način korištenja stadiona.

Madonnina turneja uslijedit će po izlasku njezina novog albuma MDNA, koji bi na tržištu trebao biti 26. ožujka. Počet će u Tel Avivu 29. svibnja, biti nastavljena u Abu Dhabiju i Istanbulu.

Njezina četvrta postaja trebao je biti Zagreb. Nakon Europe turneja se seli u Sjevernu Ameriku i najavljena je kao najveća u Madonninoj karijeru.

(www.hrt.hr)

1 komentar

  • jooooj sad će jadni mali hrvatići plakat zbog toga jedan celebriti manje za red carpet najpopularniju emsiju u hrvatskoj

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.