Mađarski političar kod Dubrovnika fotografiran u društvu s prostitutkama – Jabuka.tv

Mađarski političar kod Dubrovnika fotografiran u društvu s prostitutkama

Zsolt Borkai, gradonačelnik mađarskog Gyora, koji dolazi iz redova Fidesza, vladajuće stranke Viktora Orbana, fotografiran je s nekoliko prostitutki na brodu blizu Dubrovnika.

Novinar Balazs Cseko na Twitteru tvrdi kako su slike objavljene devet dana prije izbora u Mađarskoj, a na njima se nalazi Borkai u društvu nekoliko prostitutki na brodu blizu Dubrovnika.

Kako piše Cseko, Borkai je bio predsjednik mađarskog Olimpijskog odbora od 2010. do 2017., ali je izgubio Orbanovo povjerenje prije dvije godine.

U nedjelju, nakon objave snimki, gradonačelnik je objavio fotografiju sa svojom obitelji napisavši: “Držimo se u dobru i u zlu”.

On se u ponedjeljak u izjavi za medije ispričao svojoj obitelji, ali je naveo da nije prekršio zakon te da na spornim snimkama i fotografijama nije koristio javna sredstva.

Otkazao je event u kampanji i naveo kako su “laži objavljene o njemu potekle od opozicije koja tako nastoji odvratiti pozornost od vlastite nesposobnosti”, javlja mađarski medij Hungary today, prenosi Jutarnji.hr..

Gradonačelnik Borkai je naknadno priznao da se on nalazi na slikama i snimkama, ali tvrdi kako su neki dijelovi bili manipulirani.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.