Herceg obećao potporu obnove Judo kluba “Borsa”

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije danas je primio Franju Zadru, voditelja Judo kluba “Borsa” Mostar.

Na sastanku je razgovarano o požaru u kojem je nanesena velika materijalna šteta na objektu Športskoga centra i prostorija Judo kluba „Borsa“ u Rodoču kod Mostara.

Predsjednik Herceg istaknuo je bitnost ‘“Borse“ kao jednog od uspješnijih športskih kolektiva na području Županije, ali i šire.

Vlada HNŽ je i ranije podupirala rad Kluba, a sukladno mogućnostima, poduprijet će i saniranje objekta kako bi djeca i mladi nastavili trenirati i nizati uspjehe na ponos svih nas, kazao je predsjednik Herceg.

Dvije trećine objekta je uništeno i trebat će puno sredstava i vremena kako bi on u potpunosti bio obnovljen, kazao je voditelj Zadro.

U osobno i u ime članova Kluba, Zadro je zahvalio predsjedniku Hercegu na dosadašnjoj, ali i budućoj potpori, koju je Vlada spremna dati za obnovu Športskog centra čija je uloga, kako je kazao, „ne samo športsko-rekreativna nego i društvena jer aktivira razvoj mladih u pozitivnom okruženju“.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.