Lutkarsko kazalište Mostar organizira nagradni natječaj

Lutkarsko kazalište Mostar, povodom Majčinog dana koji se obilježava danas i ususret Međunarodnom danu obitelji, pripremilo je nagradni natječaj u kojem mogu sudjelovati svi zainteresirani.

Zbog pandemije koronavirusa u tom kazalištu se ne održavaju redovite izvedbe te su djelatnici te ustanove odlučili pripremiti iznenađenje za sve ljubitelje njihovih kazališnih predstava.

Pozvali su mališane od 3 do 8 godina da im dostave svoje kreativne radove s omiljenim likom iz predstava Lutkarskog kazališta Mostar.

Na crtežu mora pisati ime i dob djeteta te ime svakog lika. Radove će ocjenjivati naši glumci Anela Planinić i Ivan Nevjestić, a tri rada gdje baš prepoznamo naše lutke ili lutkare i vidljivo bude da ste se veoma potrudili nagradit ćemo, poručuju iz tog kazališta.

Malo stariju publiku uzrasta od 9 do 14 godina također pozivaju da dostave svoje kreativne radove.

Svi kreativni radovi su dobrodošli. Makete, stripovi, crteži, kućice, lutke i slično, bitno je da ste ih sami izradili. Žiri u sastavu Marta Haubrich i Ružica Bošković nagradit će tri najinspirativnija rada, kazali su iz Lutkarskog kazališta.

Također, pozvali su i roditelje, tetke, bake i djedove da im dostave fotografije onoga što su po načelu ‘uradi sam’ napravili u ovom neobičnom vremenu, a oni koji su se najviše trudili i imali najbolju ideju osvojit će nagradu.

Radovi se mogu poslati na mail adresu: l[email protected] najkasnije do 14. svibnja u 12 sati.

Imena pobjednika sa fotografijama radova bit će objavljena na Međunarodni dan obitelji, 15. svibnja na društvenim mrežama Lutkarskog kazališta, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.