Luka Šušak s KK Dinamo Zagreb na vrhu hrvatske Prve lige | Jabuka.tv

Luka Šušak s KK Dinamo Zagreb na vrhu hrvatske Prve lige

Ovog ljeta, 2020. godine, mogli smo svjedočiti stvaranju još jednog kluba u Zagrebu pod imenom “Dinamo”.

Naime, košarkaški klub Rudeš koji je osnovan davne 1972. godine inicijativom nekolicine košarkaških entuzijasta, od travnja 2020. godine nastavio je s radom pod novim imenom – KK Dinamo Zagreb.

Klub se natječe u Prvoj ligi Hrvatskog košarkaškog saveza, a sezonu su otvorili na najbolji mogući način. Točnije, s četiri pobjede u četiri odigrana kola.

Svoje prste u uspjesima ima i Širokobriježanin Luka Šušak koji je neizostavan dio prvog sastava zagrebačke momčadi.

Iako studira grafički dizajn u Zagrebu gdje se usavršava uz brojne angažmane skupljajući iskustvo – svoje košarkaške vještine koje je brusio u HKK Široki dao je iskoristiti baveći se košarkom i nakon odlaska u Zagreb.

Još od prošle sezone sam igrač Dinama, odnosno Rudeša, sama promjena imena i još jedan Dinamo u gradu uvijek donose sa sobom prepoznatljivost i težnju za iskorakom, donosi također veću dozu ozbiljnost, no s druge strane podrška s tribina od vatrenih “boysa” je uvijek vjetar u leđa. Biti dio toga je jedna predivna stvar, rekao je Luka Šušak za portal Jabuka.tv.

Luka je također istaknuo da je atmosfera u klubu odlična te da je ekipa mlada i željna napretka

Luka je u posljednjem susretu, odnosno pobjedi, upisao 12 koševa za Dinamo nakon čega su došli do omjera 4-0. Za svoj klub i organizaciju unutar njega, ima samo riječi hvale.

Uvjetima kojim klub raspolaže poput male dvorane za treninge, teretane i klupskih prostorija za druženje rijetko koji klubovi na ovoj razini, čak i premijerligaški klubovi, se mogu pohvaliti s ovakvim uvjetima

Dinamo Zagreb ubuduće će igrati i košarku

S tim da Dinamo drži odlično prvo mjesto, zanimale su nas i ambicije kluba jer je očito da su sposobni za nešto više.

Pred nas nisu postavljeni ciljevi, igramo bez pritiska, no kao igraču, natjecatelju, uvijek ti je cilj postići nešto više, ući u viši rang. Tako da trud se ulaže i nadamo se da će se to i isplatiti, rekao je Šušak za portal Jabuka.tv

(www.jabuka.tv |K.A.)


27 komentara

Komentiraj: