Luka Menalo ide na novu posudbu

Dok je trajala Dinamova potraga za još jednim krilnim igračem, jedan je igrač s te pozicije napustio Maksimir.

Naime, u utorak je dogovoren odlazak Luke Menala na posudbu u Rijeku.

Simonu Rožmanu trebaju igrači za igru na tri fronte, a Menalo se u Dinamu nije naigrao.

Osim u Kupu u Ferdinandovcu gdje je bio najbolji igrač, nije kod Zorana Mamića dobio pravu priliku pa i nije ostao u ozbiljnim planovima Dinamova trenera.

Rijeka ga je uzela na posudbu, uz mogućnost otkupa na kraju sezone, što su potvrdili i iz kluba, a Menalo će u Rijeci osjetiti i kako je igrati u Europskoj ligi, što u Dinamu, očito, ne bi mogao.

Menalo će u Rijeci svlačionicu dijeliti sa Stjepanom Lončarom s kojim je zajedno igrao u Širokom Brijegu.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

  • A teško će i u rijeci igrat, svaka čast za luku ali nije on igrač za Dinamo i Rijeku to je nivo više od klubova za koje je do sada igrao

    • Realno ova posudba je super ,jer Rijeka je poslije Dinama u zadnjih 10 god .broj dva ,a Hrvatska je kvalitetna i Luka potrudi se ,jer realno Dinamo je za Rijeku i moj Široki razina dvi više ,a za Hajduk 3-4 razine više,

  • Luka je uporan i kvalitetan igrač i ne sumnjam da neće uspjet. Živi bili pa vidjeli. Za kratko vrijeme on i Lončar bit će glavni kreatori igre u Rijeci.

  • Dinamo odnosno Mamić Zdravko je želio a idalje želi nešto zaraditi na tom štigliću ali sumnjam da može.Nemože on igrati u Rijeci pa mi je čudno tko od ljudi iz Rijeke želi nekog tko je igrač za Šibenik i slične klubove.

  • Znaci to sto je bio u idealnoj postavi slovenske lige za tebe je nista, Sibenik i slicni klubovi su npr. bolji od Olimpije u kojoj je Menalo prosle sezone odlicno igrao?

    • Zatucanko 23:20 bio je u olimpiji i olimpija nije zeljela dalju posudbu od dinama.Izabrana je sad Rijeka jer preko njih ce se pokusat napravit neki transfer a sumnjam da moze.Svaki nogometni znalac vidi da se radi o bezvrjednom papiricu kojeg vjetar nosa.U Rijeci ce igrati neke nebitne utakmice jer to nije igrac ni za Sarajevo.Idealan igrac za Siroki.Eto ako neznas onda nemoj naivno i krajnje opsjednuto bolesno lupetati Vec pitaj mene ako zelis nesto znati.

  • Nije prolem u Menalu vec u Mamicu Menalo nije Mamica igrač vec šošin zato mora na posudbu daga zastupa Mamica agencija dobijo bi pravu priliku naj becu grešku je napravijo što je potpisa sa šošom dije ga Sabljic uspijo nagovorit kad je bijo u širokom

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.