Luda zanimanja koja stvarno postoje!

Zasigurno ste već čuli za neka neobična zanimanja za koja ste možda pomislili da ne donose baš previše novca. Donosimo vam popis čudnih zanimanja za koja možda niste znali ni da postoje, a kojima se može zaraditi pristojna svota novca.

Isprobavanje seksualnih pomagala
Za sve ljude s jakim libidom i viškom slobodnog vremena! Ukratko, dobijete novi proizvod i testirate ga, cilj je da se osjećate dobro ali nije sve samo zabava. Nakon svakog testiranja morate predati podroban izvještaj o isprobanom.

Čistač životinja s ceste
Broj životinja koje auti usmrte na cesti ovisi o području u kojem se nalazite, ali u SAD-u možete biti zaduženi samo za uklanjanje mrtvih životinja s ceste. Možda i nije najglamuroznije zanimanje, ali navodno se na tom poslu može zaraditi i do 5000$ mjesečno.

Kušač hrane za pse

Ako imate dobre okusne pupoljke, niste gadljivi i jako volite pse, zašto ne?

hrana za pse

„Profesionalna“ djeveruša
U Americi je vjenčanje bez djeveruša nezamislivo. Međutim, ako mladenka nema dovoljno prijateljica, ili joj ne odgovaraju izgledom ili ponašanjem, može iznajmiti jednu, dvije ili čak cijelu skupinu savršenih, profesionalnih djeveruša.

U skupinu čudnih zanimanja ulazi još i ronjenje u potrazi za golf lopticama u jezercima golf igrališta, ili isprobavanje namještaja (uključuje uglavnom ležanje i sjedenje), te isprobavanje novih vodenih tobogana (zanimanje koje se čini superzabavnim ali uključuje opasnosti od tobogana koji u biti još nije testiran, a na kojem ste vi prvi pokusni kunići).

U svakom slučaju, većina ovih zanimanja je nedostupna u BiH i susjednim zemljama ali s obzirom na sve veće iseljavanje mladih, možda jednom dobijemo i Gruđanina koji se bavi testiranjem seksualnih pomagala, ili Mostarku koja je profesionalna djeveruša. Na kraju krajeva, svi navedeni poslovi su ipak niskorangirani i ne traže neko posebno obrazovanje, i uglavnom ih dobivaju useljenici u zapadne zemlje…

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.