Lovato: Prestanite ih zvati izvanzemaljcima, to je pogrdno

Pjevačica i glumica Demi Lovato izjavila je kako je pojam izvanzemaljci uvredljiv za bića koja ne žive na našoj planeti.

Mislim da ih trebamo prestati zvati izvanzemaljcima, jer je to pogrdan izraz. Iz tog razloga ih nazivam ET. Ovo je informacija koju sam nedavno naučila, rekla je u intervjuu za Pedestrian TV.

Ranije je tvrdila kako ljudi nemaju razloga da se boje ovih bića i da ih je imala priliku sresti. Pozvala je ljude da budu “otvorenog uma i srca” kada je riječ o izvanzemaljcima.

Oni nam žele samo najbolje. Da su nas htjeli ozlijediti, već bi to uradili, kazala je.

Lovato je pričala i o svom novom projektu, emisiji Unidentified, koja je prati u potrazi za dokazima postojanja NLO-a.

Cijeli svoj život vjerujem u to i mislim da je ovo bio logičan korak za mene. Željela sam snimiti sve što se dogodi kad odem tražiti NLO-e. Željela sam da moji obožavatelji budu dio te moje avanture, dodala je.

Podsjetimo, u svibnju ove godine Lovato se identificirala kao nebinarna osoba, a već ranije je otvoreno govorila o svojim psihičkim problemima, uključujući depresiju, poremećaje ishrane i ovisnosti. U dokumentarnom filmu otkrila je da je bila silovana kao tinejdžerica.

2018. godine gotovo se predozirala, što joj je oštetilo mozak i izazvalo djelomičnu sljepoću.

(www.jabukat.tv | Foto: Page Six)4 komentara

  • Ovako se priblizava vrag ljudima i predstavlja kao simpaticno i drago biće. Sve to i ET i vanzemaljci i NLO su vrazje rabote i vrazji posli. Koga zanima vise moze pronaci Tomislava Terzina koji govori o ovoj temi.

    • vrag se priblizava i kroz ovakve licemjerne i.diote poput tebe koji glume neke katotalibane i moralne uzore i koji moraliziraju svaku sitnicu svima i koji su umišljeni da vide kao i Svevišnji pa sve znaju tko je vrazji tko nije, upravo kroz takve morone i licemjerje dolazi zlo jer tko je Isusu bio najodbojniji ?? pa farizeji ! a oni su upravo ovakve priče i sudove imali o svemu i I.susa su smatrali sinom necistoga, pametnom dosta i začepite više s ovakvim moralizirajućim pričama, koji klinac čitaš ako ti smeta napisano – zaobiđi ! a ne moraliziraj o svemu!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.