Loše vijesti za vlasnike Playstationa

Ako ste vlasnik Playstationa i ako igre igrate online, iz Sonyja stižu loše vijesti o poskupljenju.

Kompanija Sony razočarala je milijune igrača diljem svijeta informacijom da će igranje PlayStationa online od ovog mjeseca biti puno skuplje nego dosad.

Sony će povećati cijene Plus članstva koje je potrebno za online igranje, a oni koji su već prijavljeni, trebaju znati da će cijene biti povećane automatski ako ne odustanu od usluge.

Sony obavještava sve korisnike da mogu kupiti dodatno članstvo po trenutno važećoj cijeni koje će vrijediti nakon što istekne trenutno članstvo.

Primjerice, ako vam članstvo vrijedi do 2018. godine, možete ga bez problema produžiti po još uvijek nižoj cijeni, što znači da novo poskupljenje možete odgoditi jedino ako kupite dodatno članstvo prije poskupljenja, piše Zimo.hr.

Cijena članstva proteklih godina iznosila je oko 44 eura, a od 31. kolovoza bit će povećana na 54 eura, dok će mjesečni iznos biti povećan sa 7 na 9 eura.

S povećanjem cijene suočit će se svi korisnici diljem Europe, a korisnicima koji na vrijeme ne deaktiviraju račune (ako ne žele plaćati više cijene), sredstva s računa bit će skinuta automatski.

Sony je osigurao linkove za sve koji žele deaktivirati svoje račune ili provjeriti sljedeći datum obnove računa te naknade za njega.

Posljednji model konzole PlayStationa PS4 prodan je u 40-ak milijuna primjeraka diljem svijeta, a prema nekim glasinama, PS5 na tržištu bi se trebao pojaviti sljedeće godine.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.