Lob stiliziran u kovrdže laskava je i ženstvena frizura

Kada bismo napravili anketu koja je to frizura ukrala simpatije dama u posljednjih par godina, vjerujemo da bi se bob i sve njegove inačice uvjerljivo našao na prvom mjestu.

Bob je tijekom godina uistinu dobio brojne varijacije, od Posh frizure koju je proslavila Victoria Beckham, pa sve do loba, kojeg je proslavila Rosie Huntington-Whiteley.

Ono što mu je dalo slavu činjenica je da sjajno pristaje različitim teksturama kose, a ovisno o načinu na koji je vaša kosa ošišana, može joj dodati dodatan volumen ili ju “omekšati.”

Stepenasto ošišan, strogih linija ili uz šiške – vaš frizer će sigurno imati par prijedloga kako ovu it frizuru prilagoditi vašem obliku lica. Lob (kombinacija riječi long+ bob) je moderna inačica boba, odnosno frizura u kojoj dužina kose seže do ramena.

Lob nosi opušteniju i ležernu notu, lagan je za održavanje, a idealan je za dame koje ne žele drastične promjene kose, piše Modamo.info.

Ukoliko ga stilizirate u ležerne kovrdže imat ćete ženstvenu i opuštenu frizuru koja će lijepo naglasiti crte vašeg lica i kreirati beauty look uz koji ćete se osjećati samopouzdano. Par ideja kako stilizirati lob u kovrdže, donosimo u nastavku.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.