Ljudi koji imaju ovih sedam osobina čine jedne od najboljih partnera

Ako želite pronaći srodnu dušu, trebali biste početi tražiti neke ključne osobine u partneru.

Emocionalno zreli i odgovorni muškarci i žene ponašaju se odgovorno u vezi s partnerom. Kako se ponašaju u vezi s vama govori o njima, kakvi su kao osobe i koliko vas vole i cijene.

Biti u vezi s emocionalno nezrelim ljudima rezultira nezdravim ili toksičnim odnosima.

Ako želite pronaći svoju srodnu dušu, potražite partnera s ovih sedam osobina:

1. Iskrenost

Oni su iskreni, s njima možete o svemu pričati znajući da vas ne lažu i da uvijek govore istinu. Ne pokušavaju vas prevariti, ili izostaviti ili zavrtjeti informacije u svoju korist.

2. Odgovornost

Oni preuzimaju odgovornost nad onim što govore i rade i ispunjavaju obećanja. Preuzimaju odgovornost za sve, za vlastite emocije i svoje ponašanje. A ako pogriješe, uvijek će se ispričati i pokušati popraviti stvari.

3. Suosjećajnost

Poštuju druge ljude i, što je najvažnije, poštuju vas. Nemaju namjeru povrijediti vas, poniziti ili omalovažiti.

4. Asertivni su

Oni će iznijeti svoje misli, osjećaje i mišljenja i očekivati ​​isto od vas. Bit će asertivni u komunikaciji i težit će pozitivnom ishodu, gdje ste oboje zadovoljni rješenjem.

5. Racionalni su

Oni su razumni i racionalni, posebice u teškim situacijama i kroz komunikaciju. Ne dopuštaju emocijama da upravljaju njihovim ponašanjem, a vi se osjećate sigurno kraj njih.

6. Oni će vas podržavati

Oni će vas uvijek podržavati na iskren način i uvijek će biti tu za vas, imali vi uspona ili padova. Nikad im nije u interesu da naprave nešto što vi ne volite samo kako bi zadovoljili svoje interese. Oni žele vama pružiti najveću podršku i emocionalnu stabilnost.

7. Oni su puni ljubavi

Žele emocionalno sigurnu, zdravu i ljubavnu vezu temeljenu na osnovama uzajamnog poštovanja, pristojnosti i predanosti. Otvoreni su za istinsku intimnost.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.