Ljubuški: Vrtićka djeca dobila diplome

U petak su u Dječjem vrtiću Ljubuški i Vitina djeca iz predškolske skupine obilježila kraj vrtićkih dana i početak novih školskih avantura.

Kroz svoje recitacije i pjesme predškolci su zahvalili vrtiću, odgajateljicama, roditeljima i svojim malim prijateljima, za veliku ljubav koju su im pružili, za znanje koje su im prenijeli, za svu strpljivost koju su s njima imali i za sva prijateljstva koja su skupa sklopili.

Vjerujemo da je vrtić mjesto koje djeca pamte cijeli život i da u njihovim srcima zauvijek ima svoj mali kutak. Djeca su se pozdravila, ne samo od vrtića nego i od svojih odgajateljica, jer neke od njih su ih čuvale, mazile i pazile otkad su kao bebe došli u vrtić.

Što god naši mališani odlučili biti kad porastu vjerujemo da će u tome biti dobri. No, ono najvažnije je, ipak, biti i ostati dobri kao dijete.

Svim predoškolcima želimo puno sreće u školi. Kroz ove godine smo puno lijepih uspomena stvorili zajedno. Vjerujemo, kada budu veliki, da će se s ljubavlju sjećati svoga vrtića i svojih teta. I Vama dragi roditelji želimo puno sreće u izazovima koji Vas očekuju, poručili su iz Dječjeg vrtića Ljubuški.

Drruženje se završili u veselom tonu, a na kraju je uslijedila dodjela diploma za uspješno završeno predškolsko obrazovanje.

Bravo za naše predškolce i od srca im želimo da zauvijek u duši ostanu dobri kao dijete, priopćeno je iz Javne ustanove Dječji vrtić Ljubuški.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.