Ljubuški: Vandali napravili veliku štetu na poletištu za paraglajdere

Poletište za paragliding, kod Ljubuške kule, članovi Paragliding kluba Ljubuški dugo vremena uređuju. Ali ovog petka doživjeli su veliko razočaranje od svojih sugrađana.

Iako su pokrenuli lijepu turističku i sportsko-rekreacijsku priču i napravili jedno od četiri najbolja paragliding mjesta na ovim prostorima, nekome ili nekima je to očito zasmetalo pa su počinili pravi vandalizam.

Za sada nepoznati počinitelji su slomili info-ploču, uništili klupe i stol za odmor, a kantu za otpatke bacili su daleko od poletišta.

Kada smo postavljali ovo na poletište, kroz šalu smo rekli da imamo i rezervnu info-ploču kad ova bude pošarana sprejom. Gle čuda, nije pošarana sprejom i hvala vam na tome. Baš pred Ljubuški Outdoor Festival 2021. da pokažemo i Svijetu i narodu kako Ljubuški to može, rekli su ironično i razočarano iz Paragliding Ljubuški na društvenim mrežama.

Dodali su kako imaju indicije o mogućim počiniteljima i da vjeruju kako će ih brzo otkriti. Za nadati je da će uistinu i biti tako te da će policija sankcionirati ovakve vandale.

Ne, ovo nije poklanjanje pažnje dotičnim amebama evolucije. Niti nas iznenađuje ovakvo što…

Kada smo postavljali ovo…

Objavljuje Paragliding LjubuškiPetak, 30. travnja 2021.

(www.jabuka.tv)


22 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.