Ljubuški: U nedjelju akcija učlanjenja u udrugu “Naš Hajduk”

Prijatelji Hajduka pozivaju sve navijače i simpatizere najvećega hrvatskoga nogometnoga kluba da se i ove godine priključe akciji učlanjenja u udrugu “Naš Hajduk”, čime postaju članovi HNK Hajduk Split.

S obzirom na to da smo prošle godine ostvarili veliki uspjeh učlanivši 203 nova člana te time ugradili svoj doprinos konačnoj brojci od 37.000 članova, uzimamo sebi za pravo i obavezu nadmašiti prošlogodišnju brojku, a sami događaj učlanjivanja podići na jednu višu razinu, jer ovaj projekt i Hajduk kao klub to zaslužuju, navode organizatori.

U tekućoj godini broj članova već je prešao brojku od 16.000, što nas puni optimizmom i daje dodatni motiv da ovu godinu upišemo zlatnim slovima u povijest Hajduka.

Učlanjivanje će se vršiti u nedjelju 4. veljače 2018. na lokaciji “Republic Bar” (S.S. Antić / preko puta srednje škole) u Ljubuškom od 10.00 do 17.00 sati.

Cijena članarine za punoljetne je 100 kuna (25 KM), a za maloljetne osobe 50 kuna (12,50 KM).

Važno je napomenuti da će svi koji se učlane svoje članske iskaznice dobiti odmah na licu mjesta.

Posebnu pažnju pridajemo učlanjivanju maloljetnih članova i djece te ovim putem pozivamo sve starije koji se planiraju učlaniti da iskoriste ovu priliku i učlane mlađe članove svojih obitelji, kako bi im uz ljubav prema klubu u nasljeđe ostavili i “osobnu iskaznicu” našega najdražega kluba, za vječnu uspomenu na projekt od posebne važnosti za sve nas, dodaju organizatori.

“Za sva vrimena”: Hercegovci u Širokom Brijegu podržali borbu za uspješan Hajduk

Organizatori su se potrudili da dan učlanjivanja bude ispunjen Hajdukom. Za najmlađe članove osigurani su prigodni darovi, a za starije članove organiziramo nagradnu igru s prigodnim nagradama za ljubitelje našega kluba.

Ako ste do sada bili član Hajduka i želite produžiti članstvo, potrebno je samo da dostavite dosadašnji članski broj, a ako prvi put postajete dio ove velike obitelji trebate ponijeti i osobnu iskaznicu.

Dužnost svakoga navijača Hajduka je da se učlani, potakne svoje prijatelje, rodbinu i poznanike na učlanjivanje, jer “Hajduk – to smo mi!”, javljaju organizatori.

NAVIJAČ HAJDUKA = ČLAN HAJDUKA

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.