Ljubuški: Skauti osudili ispad delegata i prekid utakmice

Nakon što je RK Izviđač zbog navijanja Skauta u susretu 3. kola rukometne Lige za prvaka, u kojemu je pobijedio momčad Konjuha rezultatom 31:23, kažnjen s 200 KM od strane Rukometnoga saveza BiH, navijačka skupina Skauti oglasila se priopćenjem:

“Udruga navijača ‘Skauti’ – Ljubuški, osuđuje ispad kojeg je na utakmici Izviđač – Konjuh napravio delegat utakmice Alija Hasić, prekinuvši utakmicu u 56.minuti. Do tog trenutka, u dvorani je vladala vesela i natjecateljska atmosfera, kako na terenu tako i na tribinama. Prekidom utakmice u 56.minuti, delegat Alija Hasić narušio je dotad dobru atmosferu i tako prouzrokovao nemir, kako među igračima tako i među navijačima.

Očekujemo od RS BiH da najstrože kazni ovakvo ponašanje delegata utakmice, jer nemiri su nam najmanje potrebni na sportskim terenima.

Što se tiče koreografije na tribinama, ona je izvedena povodom obljetnice stradavanja hrvatskog naroda na Bleiburgu i križnom putu. Željeli smo pred kraj utakmice, kada je Izviđač osigurao pobjedu, odati počast svim hrvatskim žrtvama Bleiburga i križnog puta, posebno žrtvama iz Ljubuškog i Živinica.”, priopćili su Skauti.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.