Ljubuški: Policija rasvijetlila utaju

PU Ljubuški rasvijetlila je kazneno djelo Utaja, koje je u travnju o. g. izvršeno na štetu poduzeća “Autocentar Zelić LKW” iz Ljubuškog.

Prijavu o kaznenom djelu PU Ljubuški zaprimila je 21. travnja a prema navodima iz prijave M. S. (57), s prebivalištem na području Tuzle, unajmio je u navedenom poduzeću motorno vozilo marke “Renault”BH registarskih oznaka, godina proizvodnje 2010., koje je bio dužan vratiti 14. travnja, što nije učinio.
Predmetno vozilo naknadno je pronađeno na području Tuzle.

Nakon izvršenog očevida policijski službenici MUP-a Tuzlanskog kantona izuzeli su navedeno vozilo i predali ga MUP-u Županije Zapadnohercegovačke na daljnje postupanje.

Policijski službenici PU Ljubuški jučer su, u Klobuku, isključili iz prometa i lišili slobode M. S. (59) te je nad njim izvršena kriminalitička obrada u službenim prostorijama PU Ljubuški.
PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv M. S. (57) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Utaja iz čl. 290. KZ-a FBiH, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

Komentiraj: