Ljubuški pokazao hajdučko srce

Jučer je u Ljubuškom održana akcija učlanjivanja u udrugu Naš Hajduk, čime su novi i stari članovi postali dio Hajdučke obitelji i u 2018. godini.

260 novih članova Hajduka, prava hajdučka atmosfera i mnoštvo roditelja s djecom rezultat su akcije koja je privukla zaljubljenike u Hajduk i ono što on predstavlja iz cijele Hercegovine.

Ove godine i vrijeme je poslužilo organizatore, tako da je i sunčan dan pogodovao zabavi, uz besplatan roštilj i promotivne cijene pića u Republic Baru.
Hajdučki praznik u Ljubuškom imao je i specijalnog gosta, magarac Srećko paradirao je sa hajdukovim šalom na opće oduševljene najmlađih, a ni stariji nisu ostajali ravnodušni na nesvakidašnji prizor.

Službeni završetak više nego uspješne akcije proslavljen je veličanstvenom bakljadom na kuli Herceg Stjepana.

Organizatori izražavaju zadovoljstvo brojkom učlanjenih, budući da je prošlogodišnja brojka od 203 člana nadmašena i najavljuju novo obaranje rekorda sljedeće godine.
Također zahvaljuju svima koji su pomogli da ovaj event bude na visokom nivou dostojnom Hajduka.

Svi koji se nisu stigli učlaniti jučer, a imaju želju, mogu se obratiti na facebook stranicu BUDI ČLAN.

Navijač Hajduka = Član Hajduka

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • ljubuški je pokazo krete.nsko huliganstvo o čemu bolan vi evo svi mediji plus ovi iz Hrv.pišu o bitki izmađu ovih kretena navijača dinama i hajduka …kakav hajduk kakvo dinamo ljudi gledaju di će i kako će a vi o idiotskim navijačima

  • Koji mediji jel ovo kvazinovinarstvo da piše o nečem…Šta vas sve komentatore boli kurac za Hajdukom i Torcidom i za simpatizerima i tv navijačima i što sve morate oklevetat a kao lafo vas to ne zanima.
    Nekog zanima ribolov,pa se potukli na bentu svake godine dva tri čovjeka se potuku,prvi dan ribolova svi pijani. Neki vole lov,puška opali ubije lovca,sve pijano nedjeljom,na misu ne idu skor nikako.Neki vole off road,i šta sad.Netko ide na borbe bikova,meni su glupe ali netko ih voli i šta bi ja sad triba nekom jebat mater jer ga je udario bik.Njegov izbor njegove posljedice!
    Nema zabave na svijetu i hobija di se netko nije potukao…Vi pripametni,eto pametniji su navijači od vas dušebrižnika što vas sve sekira njih boli kurac i tuku se,a vi kukajte po Njemačkoj…
    Neopravdam nasilje nego nemogu vas više seruć slušat.Odete na devetnicu pa se svađate zbog parkinga a serete nešto navijačima..
    Niko vas nije dira nit vas je itko tukaprema tome odjebite…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.