Ljubuški: Otvorene benzinske crpke na autocesti vrijedne 4,8 milijuna KM

Predstavnici tvrtke Holdina d.o.o. Sarajevo, članice INA Grupe u BiH, priredili su svečano otvorenje prvih INA benzinskih crpki na koridoru 5c, na cestovnom pravcu između Međugorja i graničnog prijelaza Bijača, u nazočnosti predstavnika tvrtke, INA Grupe te poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice.

Pored ostalih gostiju, svečanosti je nazočio i Nevenko Barbarić, načelnik općine Ljubuški na čijem prostoru se objekti nalaze, koji je izrazio svoje zadovoljstvo projektom i njegovom implementacijom te istaknuo značaj i dodatnu vrijednost koju ove crpke pružaju lokalnoj zajednici.

Dvije benzinske crpke predstavljaju realizaciju projekta vrijednog 4,8 milijun KM i prva su faza u suradnji s JP Autoceste FBiH, u sklopu kojeg je planirana gradnja još dva objekta na odmorištu Lepenica u blizini Sarajeva krajem godine. Uz svoju primarnu namjenu, u projekt na odmorištu Kravice je uključen i prostor za odmor i osvježenje od putovanja, parking prostor te dječje igralište, priopćeno je iz Holdine d.o.o. Sarajevo.

U tijeku svečanog otvorenja, nazočnim gostima se obratio Ante Aralica, generalni direktor Holdine Sarajevo, koji je istaknuo: “Veoma smo ponosni na ove objekte kao i njihov značaj za putnike na ovom dijelu koridora 5C. Naš cilj je osigurati suvremene objekte visoke kvalitete i ugodno mjesto za odmor od putovanja za naše posjetitelje i kupce. Drago nam je da možemo reći kako benzinske crpke na Kravicama u potpunosti ispunjavaju tu svrhu.”

Zoltan Aldott, predsjednik Uprave INA Grupe, je povodom otvorenja čestitao na odlično obavljenom poslu i izjavio kako je ovo sigurno jedna od najljepših benzinskih crpki u mreži.

INA benzinske crpke na Kravicama predstavljaju prve potpuno nove objekte u INA maloprodajnoj mreži u Bosni i Hercegovini, a pripadaju mreži od 45 crpki, od kojih je 13 renoviranih po najsuvremenijim standardima poslovanja.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.