Ljubuški: Na Orahovlju uhićen hrvatski državljanin zbog poslovne prijevare

Službenici Postrojbe granične policije Doljani u utorak su uhitili državljanina Republike Hrvatske M.Š. (1962.) jer je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu zbog kaznenog djela ”poslovna prijevara”.

Osoba je kontrolirana prilikom ulaska u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Orahovlje. M. Š. je predan službenicima Policijske stanice Ljubinje MUP-a RS, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Službenici Postrojbe granične policije Zračne luke Sarajevo u ponedjeljak su na letu za Zagreb uhitili H.M. (1987.), državljanina BiH. Graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenog djela ”nasilničko ponašanje”. Osoba je predana službenicima Sudske policije sudova u Županiji Sarajevo.

Istoga dana na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača prilikom izlaska iz BiH uhićena je bh. državljanka M.H. (1983.) jer je utvrđeno da je potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenog djela ”krađa”. Službenici PGP Bijeljina M.H. će predati službenicima Sudske policije Tuzla.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Čudo kako hvataju i objavljuju pogotovo ovaj gospodin koji je objavio na Ljubuskom portalu a kriminala ko u filmovima a gospodin vodi ljubuski portal a ljepše mu je pisati o svojim ljubavnim aferama ljudima bih bilo interesantnije☺

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.