Ljubuški: Na Kravici pripreme za sezonu – Jabuka.tv

Ljubuški: Na Kravici pripreme za sezonu

Bliži se početak turističke sezone i u općini Ljubuški u tijeku su velike pripreme za doček novih gostiju. Na vodopadu Kravica aktualna su dva projekta koja će poboljšati turističku ponudu.

Javno poduzeće Parkovi do kraja mjeseca završit će postavljanje rasvjete. Bit će osvijetljen pristupni put – silazne pješačke staze i sami slapovi Kravica, a traji i radovi na upravnom objektu.

Kako je kazao Nikica Vučić, voditelj Poslovne jedinice Kravica u JP Parkovi, ove godine se oglašavaju uz moto Oaza u kamenu – Kravica. Plakati su postavljeni BiH, a planiraju ih duž Jadranske obale, od Splita prema Dubrovniku.

Dnevna posjeta turista iz cijelog svijeta više neće biti ograničena zalaskom sunca. Ugostiteljski objekti produžit će radno vrijeme, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Ulaganja koja financiraju Federalno ministarstvo turizma i okoliša i općina Ljubuški itekako će promijeniti sliku kako turistički potencijal slapa Kravica još uvijek nije dovoljno iskorišten.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Divota..od kocuse do kravice..da je citavu opcinu uvezat turisticki Ljubuski bi bio jedna od najjacih turistickih destinacija na ovim prostorima

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.