Ljubuški: Lole.tees ugostile novinarsku legendu Gorana Milića

Danas je poznato novinarsko lice Goran Milić koji je u svojoj bogatoj karijeri i toliko prevaljenih kilometara i država, po prvi put posjetio Ljubuški. Glavni razlog njegova dolaska sa ekipom Al Jazeere je pozitivna priča o mladim poduzetnicama Heleni Bilić i Jeleni Džolić koje su pokrenule brend „Lola.tees“ i Zanovijetak Cvijetak.
„Bile smo iznenađene kada nam je Melina koja radi za Al Jezeeru poslala prijedlog za suradnju odnosno snimanje dokumentarca o zanimljivim pričama iz BiH. Naše oduševljenje je bilo još veće kada smo saznali da će sa nama intervju raditi Goran Milić kojeg smatramo jednim od živućih novinarskih legendi. Veliko priznanje nam je bilo samo to što su nas prepoznali kao zanimljive ljude koji se svojim primjerom mogu uklopiti u taj njihov zamišljeni mozaik. Najveći kompliment nam je bio komentar gospodina Milića koji je naveo da smo pozitivan primjer za ovu okolinu i da rušimo stereotipe u naizgled neperspektivnoj zemlji“, istaknule su Helena i Jelena.

g56 01g

Samo snimanje se odvijalo u ugodnoj atmosferi design caffe bara Smokva koja je svojim ambijentom oduševila snimateljsku ekipu.
Važno je spomenuti da je sa ekipom Al Jazeere stigla i Melina Kamerić, poznata spisateljica i autorica knjige „Cipele za dodjelu Oskara“, a ekipa je također posjetila domaćeg čuvenog travara dr. Nihada Sadikovića i slapove Kravice.

(www.ljportal.com)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.