Ljubuški danas očekuje svoje srebrene rukometaše – Jabuka.tv

Ljubuški danas očekuje svoje srebrene rukometaše

Iako je prvotno bilo najavljeno da će se doček srebrenih ljubuških rukometaša održati na trgu Franje Tuđmana, zbog vremenskih neprilika doček je premješten za Gradsku športsku dvoranu.

Povjerenstvo za organizaciju svečanog dočeka hercegovačkih srebrenih rukometaša u utorak, 28. siječnja 2020. godine, s obzirom na najavu vremenske prognoze, odlučilo je da će svečani doček biti organiziran u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 12 sati.

Još jednom pozivamo sve žitelje Ljubuškog i svih susjednih mjesta iz Hercegovine, Hrvatske, a i šire, da svojim dolaskom uveličaju ovaj svečani događaj.

Dođite, odajte priznanje, dajte podršku, našim momcima, osvajačima srebrene medalje s zlatnim sjajem na ovogodišnjem europskom prvenstvu, poručili su glavni organizatori HRK Izviđač i Grad Ljubuški.

U Ljubuški bi trebali doći bivši članovi HRK Izviđač Marin Šego, Matej Hrstić, David Mandić, Josip Šarac i Željko Musa.

Podsjećamo u u ponedjeljak su priređana dva veličanstvena dočeka hrvatskim rukometašima, jedan u Zagrebu gdje su stigli svi reprezentativci, a drugi večenji održao se u Mostaru na Vojničkom igralištu gdje su stigla navedena sedmorica rukometaša.

Sjajna hercegovačka fešta na dočeku srebrenih rukometaša u Mostaru

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.