Ljubuški će dobiti turističku mobilnu aplikaciju

Zadovoljstvo nam je informirati Vas o pokretanju mobilne aplikacije “Ljubuški Tour Guide”, koja je dostupna potpuno besplatno na Google Play i App Store trgovini, za sve Android i iPhone uređaje, a predstavlja svojevrsni turistički vodič koji će korisnicima omogućiti jednostavan pristup informacijama koje su važne pri turističkoj posjeti našeg Grada, navode iz “JP Parkovi d.o.o. Ljubuški”.

Turistička mobilna aplikacija “Ljubuški Tour Guide” je dio aktivne digitalne strategije “JP Parkovi d.o.o. Ljubuški” nastala u suradnji s kreativnom agencijom Skoko & Co., kojoj je cilj poboljšati digitalno prisustvo Grada Ljubuškog i njegovih turističkih atrakcija te je u skladu s tim planirana i promocija aplikacije kako bi ona našla svoju primjenu kod stvarnih korisnika/posjetitelja.

Radi se o aplikaciji koja će povezati korisnike turističkih proizvoda i sve one koji čine turistički proizvod grada Ljubuškog, a to su smještajni objekti, ugostiteljski objekti, muzeji, kulturno povijesna i prirodna baština, pojedinci koji organiziraju privatne ture i sl.

Isto tako može služiti turističkim posrednicima (agencijama, turoperatorima) kao alat za pronalaženje turističkog sadržaja (smještaj, gastronomija, atrakcije itd.) za turiste, priopćeno je.

Galerija fotografija, opisni tekstovi, audio zapisi, podaci o lokacijama turističkih objekata, atrakcija i javnih ustanova te ostale važne informacije o gradu su elementi koji sačinjavaju aplikaciju.

Aplikacija je dostupna na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku te se planira dodavanje drugih stranih jezika.

Uz sve to očekivanja su da će u idućem razdoblju ovakva aplikacija biti važan alat koji će turistima i posjetiteljima približiti sve turističke sadržaje našega grada. Iz toga razloga pozivamo sve zainteresirane izravne i neizravne činitelje turističke ponude Grada Ljubuškog da kontaktiraju JP Parkove Ljubuški gdje će moći dostaviti svoje podatke i postati dio sadržaja prikazanog kroz aplikaciju, priopćili su.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.