Ljubušaku bez vozačke oduzet automobil | Jabuka.tv

Ljubušaku bez vozačke oduzet automobil

Tijekom protekloga vikenda nastavljeno je s provođenjem pojačanih mjera sigurnosti u Srednjobosanskoj županiji, a osim policijskih službenika sudjelovali su županijska inspekcijska tijela i službenici terenskoga ureda Službe za strance BiH.

U Uskoplju je privremeno oduzeto vozilo VW Passat, kojim je upravljao M.P., rođen 1992. godine iz Ljubuškoga, za kojega je provjerom ustanovljeno da vozilom upravlja bez vozačke dozvole te da ima veći broj prekršaja, a da nije uplatio novčane kazne u iznosu od 2.120 KM, priopćio je MUP Srednjobosanske županije koji je tijekom vikenda nastavio s provođenjem pojačanih mjera sigurnosti.

Prema različitim osnovama, a najčešće zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, iz prometa su isključena 23 vozača i 13 vozila, a zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručen je ukupno 291 prekršajni nalog, dok je mobilnim radarom evidentirano ukupno 59 slučajeva prekoračenja dozvoljene brzine.

Privremeno je oduzeto šest vozila od osoba za koje je utvrđeno da su višestruki povratnici u vršenju najtežih prometnih prekršaja i da do sada izrečene sankcije nisu postigle svrhu te su osobe nastavile s vršenjem prekršaja.

 

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj: