Ljubo Bešlić hitno prebačen u bolnicu u Zagrebu

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić sinoć je hitno prebačen u zagrebačku bolnicu Rebro zbog problema sa bubrezima. Ova informacija je neslužbeno potvrđena u SKB Mostar, odakle je Bešlić sinoć hitno prebačen u Zagreb.

Problemi s bubrezima su ozbiljni i zaključeno je kako se na Rebru može uraditi kvalitetnija dijagnostika kako bi se došlo do precizne dijagnoze. Još uvijek ne znamo što je u podlozi ovoga stanja i odgovor na to bi trebali dati zagrebački liječnici, rekli su sugovornici iz SKB Mostar za Pogled.ba.

Inače, Bešlić je ranije u nekoliko navrata hospitaliziran zbog problema sa kardiovaskularnim sustavom, te je podvrgnut brojnim tretmanima.

Problemi sa bubrezima znače kako je došlo do novih poteškoća u zdravstvenom stanju mostarskog gradonačelnika koji će zbog ovoga određeno vrijeme biti odsutan sa dužnosti koju obnaša.

Sugovornici ističu kako su očekivanja da će zagrebački liječnici uskoro postaviti dijagnozu mostarskom gradonačelniku te početi sa tretmanima. Više informacija o Bešlićevom stanju trebalo bi biti poznato idućih dana.

(www.jabuka.tv)