Ljubić: Legitimno predstavljanje je crvena linija ispod koje se neće ići

Dragan Čović prošli je tjedan najavio kako će BiH ponovno posjetiti predstavnici američke i europske administracije kako bi zajedno s domaćim akterima pokušali doći do dogovora oko izmjena Izbornog zakona.

Prema najavama to bi trebao biti posljednji pokušaj približavanja stavova prije raspisivanja izbora.

Predsjednik Glavnog vijeća HNS-a BiH, Božo Ljubić, istaknuo je kako je legitimno predstavljanje crvena linija ispod koje se neće ići.

Nadamo se da ćemo ipak, s obzirom na to da se nalazimo u vremenskom tjesnacu, na vrijeme za izbore u ovoj godini doći do dogovora o Izbornom zakonu, kazao je između ostalog Ljubić.

Više u prilogu RTV HB:

(www.jabuka.tv)13 komentara

  • Zapadu nije u ineresu da je mir u Bih nikada neće primiti u Eu Bošnjaci žele hrvate raseliti nisu mogli u ratu sad nastoje u miru čist dejton poštivanje svakog čovika uzmicanja nema pa makar morali se boriti protiv cila svita makar morali pasti travu bolj živit ko čovik i umrit kko čovik ne da nas ponižavanu oduzimaju nam prava naša daćenam pomoć hvala im na ovakoj pomoći ako su pare njma svetinja menu nisu ljudi se veži za riječ a stoka za lanac.

  • Kažeš da zapadu nije u interesu mir? Nije tako ljudino moja, vladajućoj trojci nije interes mir i rješavanje problema. Oni isti problem rješavaju već 20 godina, a problem sve veći. Nije to tako što oni ne znaju problem riješiti, nego ne žele, jer tako oni ostaju na vlasti i svi lažu svoje narode kako su ugroženi.

  • rano se probudi nije još sezona djava te odnijo jednom nemoj ovom narodu na jade pristavat skloni se jednom da te ne vidimo takog pametna

  • jel ovaj bio u armiji bih jel ovaj naše puteve projektirao ako je ja mu vjerujem da će nas on odvest na pravi put evo trideset godina nas vodi samo što smo mi ovce neććemo na pravi put drži se junače što ćemo mi bez tebe tko će nas je..vat kad tebe ne bude

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.