Ljubav je pobijedila smrt, sretan Uskrs!

Živimo u jednom nesigurnom vremenu, okruženi negativom pokušavamo izgurati dan po dan, sve više otuđeni jedni od drugih. I previše brinemo.

Brinemo, ne shvaćajući da je to upravo suprotno od naše vjere. Ona nas uči da budemo zahvalni na svakom danu, jer ipak prije svega on nam je darovan.

A što inače radimo kada dobijemo dar? Obradujemo se. Zašto se onda ne bismo radovali svakom novom danu, iako ne znamo što nam donosi, koračajući sa mišlju da nas Bog voli?

Voli toliko da je darovao svoj život za nas. Čovječe, samo stani, razmisli o tome i napravi najbolje što znaš od svakog dana. Smij se, voli, ljubi i grli svim srcem kao što te tvoj Bog ljubi. Živiš i dišeš, a to je najveća privilegija od svih.

Život je najvrijednije bogatstvo, a upravo se njega naš Spasitelj odrekao radi nas.

Neka Vam ovaj Uskrs donese mir, zajedništvo, zahvalnost i ljubav, jer na kraju krajeva, Ljubav je ta koja je pobijedila smrt i razlog zbog koje slavimo ovaj najsvetiji blagdan.

Sretan i blagoslovljen Uskrs želi vam portal Jabuka.tv!

Najbolje čestitke za Uskrs

(www.jabuka.tv)

7 komentara

 • Ne bih baš rekao.

  Frajera prvo dočekali s Hosana, Juda ga zatim izdao za šaku srebrnjaka, zatim isti koji su mu pljeskali, odabrali Barabu, Pilat oprao ruke, Petar ga zanijekao, svećenici ga gurnuli u smrt od zlobe i ljubomore, okrunili ga seljačine trnovom krunom, kompljem mu agresivno probili rebra, kamenovali ga i na kraju razapeli.

  Svi ga se odrekli i proglasili čudakom i izdajicom.

  Di je tu ljubav?!

  Jedino ga mater nije napustila.

  Sve to što su Isusu napravili danas kršćani, svećenstvo i laici, rade 365 dana u godini drugima i drugačijima. Prozivaju i upiru prstom. A kunu se u uskrslog Krista. Da se sutra pojavi, prije bi završio na križu od Bozanića i fra Marija Knezovića, nego nekada od Ane i Kaife.

  Sretan Uskrs

  • On jedini bijaše uistinu drugačiji od ostalih, njegove riječi parale su uši i srca onima koji nisu htjeli čuti što govori a kamoli živjeti to. Bio to kler ili puk.
   To što ga je svjetina čas slavila čas razapinjala govori o svjetini, ne o njemu. On je ostao kakav je i došao. Čist. Da je ugađao svijetu i tražio odobrenje od istog, bio bi gdje i mi i onakav kakvim i mi.

   Nego, sretan i blagoslovljen Uskrs i neka Njegovo svjetlo razagna mrak vremena u kojemu živimo.

  • Utakmica nije zavrsila. Na koncu ljubav pobjedjuje mrznju, a zivot pobjedjuje smrt.
   Istrajati do kraja nije lako, ali znamo put, koji je uzak i tezak, ali nismo sami.
   Sretan Uskrs svima, puno snage i ustrajnosti.

 • želi vam sretan i blagoslovljen Uskrs, redakciji tv jabuka, citateljima = cilom mom Hrvatskom puku na prostoru ex onoga i na svim kontinentima. Takoder, svima koji traze Krista i koji su ga u tajnosti kao jedini put, istinu i zivot prihvatili. Mir Vama!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.