Livno: Poginuo motociklist

Jedna osoba smtrno je stradala u subotu, 29. kolovoza, oko 20.30 sati u teškoj prometnoj nesreći na magistralnoj cesti Livno – MNGP Kamensko u mjestu Guber.

U nesreći su sudjelovali A. M. rođen 1964. godine u Livnu, koji je upravljao vozilom Mercedes i N. B. rođen 1971. godine također iz Livna, upravljajući motociklom Honda, koji je tom prilikom smrtno stradao.

Na mjestu suvozača u motornom vozilu nalazio se I. J rođen 1963. godine u Livnu, koji je zadobio lakše tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju u Županijskoj bolnici u Livnu.

Glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije, Ivica Vrdoljak, rekao je za Dnevni avaz kako u ovoj županiji raste broj poginulih u prometnim nesrećama.

”Do sada je u ovoj godini smrtno stradalo u prometu na području ove županije osam osoba dok ih je lani bilo tijekom cijele godine šest, što govori o sve većem broju nesreća sa smrtnim ishodom, pa je ovo prilika da još jednom upozorimo vozače i ostale sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa”, rekao je Avazu Vrdoljak.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: