Lillian Thuram: Kada je pljunuo na protivnika, pitao sam se je li to stvarno moj sin – Jabuka.tv

Lillian Thuram: Kada je pljunuo na protivnika, pitao sam se je li to stvarno moj sin

Legenda francuskog nogometa Lillian Thuram priznao je da je ostao šokiran postupkom svog sina Marcusa koji je pljunuo na protivničkog igrača tijekom utakmice Borussije Mönchengladbach i Hoffenheima.

Kažnjen je s pet utakmica neigranja u prvenstvu i kupu, a šesta utakmica je uvjetna i aktivirat će se ako napravi neki prekršaj do 21. prosinca 2021. Klub ga je kaznio s 40 tisuća eura.

Kada sam gledao utakmicu, ostao sam u šoku, pitao sam se je li to stvarno moj sin. Onda su mi rekli kako to nije napravio namjerno, već je pljunuo u ljutnji pa je slina slučajno završila na licu protivničkog igrača. Rekao mi je: “Tata, ne želim da ljudi stvarno misle kako sam sposoban na nekoga namjerno pljunuti, nisam takav.” Prvo što je napravio nakon crvenog je to da je nazvao brata i ispričao mu se, kazavši kako nije to napravio namjerno, priča Thuram, a njegove riječi prenosi AS.

Mladi napadač se ispričao i javno.

Dogodilo se nešto što nije u mojem karakteru i nikada se ne smije dogoditi. Reagirao sam na pogrešan način. Ispričavam se svima, Poschu, protivnicima, suigračima, obitelji i svima onima koji su vidjeli moju reakciju, napisao je Thuram na Twitteru.

Rummenigge o Thuramovom pljuvanju: Da je bilo obrnuto, pričali bi o rasizmu

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.